МТСП: Да се ослободат од работа лицата со попреченост кои одат со придружба

ВЕШТА ЖЕНА 2020

Националниот сојуз на слепи на Република Северна Македонија по повод 8ми март Меѓународниот ден на жената организираше изложба ВЕШТА ЖЕНА…