Хуманитарна помош од „МИХО“ - Тетово

1После долго време, се сети некој на слепите и слабовидните лица од Здружението на слепи лица - Тетово да им даде помош во прехрамбени производи за 140 лица во вредност од 20кг еден пакет. Ние ги поделивме на нашите членови и многу сме им благодарни на огранокот „МИХО“ од Тетово што се сетија на нас и што во ова тешко време им помогнаа. Се надеваме дека нашата соработка ќе продолжи и во иднина.

View the embedded image gallery online at:
http://nssrm.org.mk/index.php/494-tetovo9#sigProGalleriaa46c07f314