8-мо претпоследно коло за нашите репрезентативци

4Македонската репрезентација на 15-та ИБЦА Шаховска олимпијада за слепи и лица со оштетен вид 2017, денес го игра своето претпоследно коло. Нашите репрезентативци во состав: Жарко Селковски, Зоран Костадиновски, Миле Чапанов, Зејно Бајрами и Владимир Тркаљанов, денес го играат своето 8-мо и претпоследно коло.

Ги бодриме нашите репрезентативци и им посакуваме среќа.

View the embedded image gallery online at:
http://nssrm.org.mk/index.php/541-nssrm9#sigProGalleria08803e6b17