Мал фудбал за слепи во Прилеп

3Мал фудбал во организација на Здружението на слепи лица на општина Прилеп со финансиска поддршка на Националниот сојуз ан слепите на Република Македонија, а по повод 11-ти Октомври - Ден на народното востание.

На натпреваруавњето настапија екипи од Струмица, Скопје, Тетово, Кичево  и Прилеп.
Исто така се одржа и меѓународен шаховски турнир. 

View the embedded image gallery online at:
http://nssrm.org.mk/index.php/623-prilep1#sigProGalleriad74232394b