Здружение на слепи лица Битола

Категорија Членки

Здружение на слепи лица - Битола

Адреса:

ул. „Карпош“ бб

7000 Битола

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 047 239 900

 bezslika Претседател: Владе Димитровски
 Лилјана Корлевска  Секретар: Лилјана Корлевска

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Комерцијална банка АД Скопје

Жиро сметка: 300060000120216 

ЕДБ: 4002977127936