Здружение на слепи лица Прилеп

Категорија Членки

Здружение на слепи лица на град Прилеп

Адреса: 

ул. „Стеван Апостолоски “ бб

7500 Прилеп

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 048 520 118

Благој Мишовски Претседател: Благој Мишовски
bezslika Секретар: Љубен Спиркоски

Сметка на Здружението:

Банка Депонент: Комерцијална банка

Жиро сметка: 300020000126523

ЕДБ: 4021969114293