Здружение на слепи лица Велес

Категорија Членки

Здружение на слепите лица на Општина Велес

Адреса: 

ул. „Алексо Демиев“ бр. 9

1400 Велес

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 043 227 414

 

Јадранка Лазаровска Претседател: Јадранка Лазаровска 
Тони Пајдаков   Секретар: Тони Пајдаков

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Стопанска банка

Жиро сметка: 200000001789060

ЕДБ: 4004950107367