Здружение на слепи лица Штип

Категорија Членки

Здружение на слепи лица на град Штип

Адреса:

ул. „Сутјеска“ бр. 43 б

П. фах: 152, 2000 Штип

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 032 608 216

Стојанче Костов Претседател: Стојанче Костов
Ѓорѓе Ѓорѓиев Секретар: Ѓорѓе Ѓорѓиев

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Стопанска банка

Жиро сметка: 200000002422179

ЕДБ: 4029984102561