Здружение на слепи лица Кавадарци

Категорија Членки

Здружение на слепи лица Кавадарци

Адреса:

ул. „7-ми Септември“ бб 

П. фах 186, 1430 Кавадарци

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 043 412 936

Султана Јошева Претседател: Султана Јошева
Богоја Јошев Секретар: Богоја Јошев

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Стопанска банка

Жиро сметка: 200000003748266

ЕДБ: 4011985111860