Здружение на слепи лица Куманово

Категорија Членки

Здружение на слепи лица на Куманово

Адреса:

ул. „Братство Единство“ бб

П. фах: 104, 1300 Куманово

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 072 - 209 - 112

kumanovo3 Претседател: Бобан Краљевски
Коце Витанов Секретар: Коце Витанов

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Централно Кооперативна Банка

Жиро сметка: 320 1000050532 16

ЕДБ: 4017995121411