Здружение на слепи лица Кочани

Категорија Членки

Здружение на слепи лица Кочани

Адреса: 

ул. „Гоце Делчев“ бр. 1

П. фах 80, 2300 Кочани

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 033 274 200

Круме Гогов Претседател: Круме Гогов
Гордана Велкова Секретар: Гордана Велкова

 

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Стопанска банка

Жиро сметка: 200000002325470

ЕДБ: 4013985108390