Здружение на слепи лица Охрид

Категорија Членки

Здружение на слепи лица Охрид

Адреса:

Бул. „Туристичка“ бр. 10/3

6000 Охрид

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон 046 261 433

bezslika Председател: Селим Џеват
bezslika Секретар: Славчо Џајковски 

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Стопанска банка

Жиро сметка: 200002572726821

ЕДБ: 4020972114362