Здружение на слепи лица Тетово

Категорија Членки

Здружение на слепи лица - Тетово

Адреса: 

ул. „Предраг Јанчевски“ бр. 2

1200 Тетово

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 044 335 046

Хамди Џемаил Претседател: Хамди Џемаил
Лидија Андоновска Секретар: Лидија Андоновска

 

Сметка на здружението:

Банка депонент: ТТК банка

Жиро сметка: 290-4000000802-50

ЕДБ: 4028955118550