Здружение на слепи лица Струмица

Категорија Членки

Здружение на слепи лица - Струмица 

Адреса:

ул. „Маршал Тито“ бр. 180

2400 Струмица

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 034 320 297

Горанче Мицев Претседател: Горанче Мицев
Соња Велкова Секретар: Соња Велкова

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Стопанска банка

Жиро сметка: 200000009286093

ЕДБ: 4027991106740