Здружение на слепи лица Гевгелија

Категорија Членки

Здружение на слепи лица Гевгелија

Адреса: 

ул. „Маршал Тито“ бб

1480 Гевгелија

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 034 211 993

Љупка Ќосева Претседател: Љупка Ќосева
Тодорка Трампова Секретар: Тодорка Трампова

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Стопанска банка

Жиро сметка: 200000001821264

ЕДБ: 4006990104479