Здружение на слепи лица Неготино

Категорија Членки

Здружение на слепи лица  на град Неготино

Адреса:

ул. „Маршал Тито“ бб

П. Фах 127 1440 Неготино

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 071 496 791; 075 622 446

Тони Караев Претседател: Тони Караев
Даниела Петрова Секретар: Даниела Петрова

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Стопанска банка

Жиро сметка: 200000002893308

ЕДБ: 4019986103535