Здружение на слепи лица Скопје

Категорија Членки

Здружение на слепи и лица со оштетен вид Скопје

Адреса:

ул. „Костурски херои“ бр. 46

1000 Скопје

Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: 02 3 214 988

skopje1 

Претседател: Александар Галевски

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
 bezslika Секретар: Алтана Коцева 

Сметка на Здружението:

Банка депонент: Стопанска банка

Жиро сметка: 200001890844175

ЕДБ: 403000805246