Category: Списание ПАНОРАМА

Аудиомагазинот „Панорама“ се враќа од 2023 година!

Соопштение за членовите на НССРСМ НССРСМ со задоволство објавува дека од почетокот на 2023 година ќе продолжи со издавање на аудиомагазинот „Панорама“. Сите членови и луѓе што се заинтересирани да…

Звучно списание Панорама број 231, Август 2020 година

Издавањето на ЗВУЧНО СПИСАНИЕ ПАНОРАМА, број 231, месец АВГУСТ 2020 година е финансиски поддржано од Министерството за култура на Република Северна Македонија во рамките на програмата за учество во финансирање…