После долго време, се сети некој на слепите и слабовидните лица од Здружението на слепи лица – Тетово да им даде помош во прехрамбени производи за 140 лица во вредност од 20кг еден пакет. Ние ги поделивме на нашите членови и многу сме им благодарни на огранокот „МИХО“ од Тетово што се сетија на нас и што во ова тешко време им помогнаа. Се надеваме дека нашата соработка ќе продолжи и во иднина.

[Best_Wordpress_Gallery id=”151″ gal_title=”Tetovo8″]