Лого на НССРСМ

Здружение на слепи лица Кичево

Адреса:

ул. „Јанко Михајлов“ бб

6250 Кичево

Е-маил: neli223@yahoo.com

Телефон: 045 223 181

Претседател:
Секретар: Зенел Зулбеари