Големата соработка со Еколошкото здруженије ЕКО ЖИВОТ од Кавадарци и здружението на слепи лица на кавадарци по убавото и сончево време се вклучивме и решивме да организираја чистење и посадување на дрвца во дворот на канцеларијите на здруженијата који се сместени во НВО Центарот  во Кавадарци..

За подобар и почист воздук за нашите идни генерацији во нашијот град и околина каде што престојуваме повече во деновите за подобар живот.

Исто така имаше и средба со членовите од еколошкото здруженије ЕКО ЖИВОТ од Кавадарци.

[Best_Wordpress_Gallery id=”310″ gal_title=”Kavadarci16″]