Лого на НССРСМ

НССРСМ со задоволство Ви објавува дека емисијата посветена на лицата со визуелна попреченост која се емитува на Urban FM радио – Скопје, отсега оди и на ЕСИ радио. Термините се следни: понеделник, четврток, и недела од 12:00 часот. Ви благодариме на довербата и останете со програмата на ЕСИ Радио.