Во соработка со ССРИК и ССРИ Кисела вода Скопје Земавме учество на Турнир во ГОЛ БАЛ кој беше организиран од ССРИ Кисела вода и таму постигнавме солидни резултати за нашата екипа односно освојено 1 место на турнирот на самото здруженије му беше доделено Диплома од преседателот на Агенцијата за Спорт на РСМ за учеството и парична награда

На овој турнир имаше 3 екипи 2 од Скопје и екипата на Кавадарци. .

Се заблагодаруваме за соработката со овије Сојузи и да продолжи и понатаму.

[Best_Wordpress_Gallery id=”374″ gal_title=”Kavadarci25″]