Во соработка со ССРИ Кавадарци бевме поканети на Шаховски турнир кој се одржува по 10 пат нашето здруженије зема учество со 2 преставници во Шах и 2 во Домино ,

На овој турнир имаше преставници од 5 Здруженија од Општина Кавадарци .

Турнирот го отвори Преставник од Општина Кавадарци .

На овој турнир преставниците на здруженијето освојија солидни резултати Јошев Богоја освоји 3 Место од вкупно 10 преставници,

Се заблагодаруваме за одличната соработка со ССРИ Кавадарци во минатите 10 години и така да продолже понатаму да соработуваме.

[Best_Wordpress_Gallery id=”372″ gal_title=”Kavadarci24″]