Лого на НССРСМ

Започна гласањето за меѓународниот натпревар во готвење – Golden Eye Chef 2023

Гласањето ќе биде на Youtube и ќе се гласа со лајк, коментар и гледаност на видеото.

Во прилог линкови од нашите претставнички

Силвана Стојанова

Султана Јошева

Ратка Милошевска

Со ставање лајк и коментар на видеата гласате за нашите претставници, исто така во предвид се земаат и минутите на гледаност.

Да ги подржиме нашите претставнички и да гласаме за најдобар готвач со визуелна попреченост за 2023!