По повод 8-ми Март, денот на сите жени, во просторијата на Здружението на слепи лица – Тетово, според годишната програма за активности за 2016 година и комисијата на жени, ние организиравме коктел по тој повод, и им подаривме по еден скромен подарок од нашето здружение, а исто така и разговаравме и за програмата и активности кои ќе бидат опфатени во иднина и воедно реализирани.

[Best_Wordpress_Gallery id=”53″ gal_title=”Tetovo4″]