Во Здружението на слепи лица – Тетово според предвидената годишна програма за 2016 година, два пати неделно во нашата просторија организираме обука на компјутер со специјална звучна програма за членови од Здружението кои имаат желба да научат, кои во иднина ќе имаат потреба од тоа. Ќе продолжиме и понатака со истите едукативни активности, а овој месец започнавме и со обука како слепите лица треба правилно да ги користат апаратите во домаќинството и да подготвуваат.

[Best_Wordpress_Gallery id=”55″ gal_title=”tetovo5″]