Лого на НССРСМ

По повод празникот на жената Осми март, Здружението на слепи од Кочани организира свечен ручек за своите членки. Оваа активност е дел од годишната програма на ова Здружение.

Во прилок слики од атмосферата на овој настан.

[Best_Wordpress_Gallery id=”401″ gal_title=”8 Mart Кочани”]