Членовите на Здружението на слепи лица на град Неготино беа на еднодневна  прошетка до Пехчевските водопади и Виничкото Кале.

Воодушевени од свежиот воздух и прекрасната панорама членовите презадоволни со нови доживувања неможеа да се воодушеват од убавините на Р.Македонија.Овој ден беше од најубавите денови на членовите бидејќи имаа можност да се дружат и забавуваат истите,бидејќи чувството им беше прекрасно исполнето со љубов, радост .

[Best_Wordpress_Gallery id=”200″ gal_title=”Negotino10″]