Category: Gevgelija

Здружение на слепи лица Гевгелија

Здружение на слепи лица Гевгелија Адреса: ул. „Маршал Тито“ бб 1480 Гевгелија Е-маил: [email protected] Телефон: 034 211 993 Претседател: Љупка Ќосева Секретар: Тодорка Трампова Сметка на Здружението: Банка депонент: Стопанска…

Прошетка до Колешинските Водопади и комплексот„Лебедово Езеро“

Здружението на слепи лица од Гевгелија организира еднодневна прошетка низ падините на Беласица. Членовите на здружението имаа можност да се дружат и да ги доживеат убавините на Колешинските Водопади. Денот…