Како секоја година така и оваа година во пресрет на големиот празник Велигден дел од членовите од Здружението на слепи лица на град Неготино ја продолжија велигденската традиција односно фарбаа велигденски јајца .Членовите беа презадоволни бидејќи ја продолжуваат оваа активност да и тие направат убави велигденски јајца.

Со вредни раце направија да оваа активност биде успешна ,исполнета со многу љубов,здравје,среќа,радост и одлучија и понатаму да продолжи оваа Велигденска традиција .

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ,НАВИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

[Best_Wordpress_Gallery id=”322″ gal_title=”Negotino20″]