Category: Аудио книги

Малиот принц – Антоан Де Сент-Егзипери

Издавањето на аудио книгата МАЛИОТ ПРИНЦ од авторот АНТОАН ДЕ СЕНТ-ЕГЗИПЕРИ  е финансиски поддржано од Министерството за култура на Република Северна Македонија во рамките на програмата за учество во финансирање на проекти од национален…

Продолжи со насмевка (за) љубов создавајќи- ниво 1.5 – Мирослав Драганов

Издавањето на аудио книгата Продолжи со насмевка (за) љубов создавајќи- ниво 1.5 од авторот Мирослав Драганов е финансиски поддржано од Министерството за култура на Република Северна Македонија во рамките на…