Category: Bitola

Здружението на слепи лица Битола во утринската програма ДЕНИЦА на ТВ Мега

На 7 Април 2016г. претседателот и стручниот соработник-секретар администратор на Здружението на слепи лица Битола гостуваа во утринската програма на Битолската телевизија „ТВ МЕГА“-„ ДЕНИЦА “. Повод беше одбележувањето на…

Соработка на Битолското здружение со Бугарскиот конзул

На 3ти Март 2016 година, Претседателот и Секретарот на Здружението на слепи лица Битола на покана на нашиот долгогодишен пријател и почесен член на Здружението Бугарскиот конзул во Битола, присуствуваја…

Здружение на слепи лица – Битола

Здружение на слепи лица – Битола Адреса: ул. „Карпош“ бб 7000 Битола Е-маил: [email protected] Телефон: 047 239 900 Претседател: Владе Димитровски Секретар: Лилјана Корлевска Сметка на Здружението: Банка депонент: Комерцијална…