Category: Negotino

Еднодневен излет во Скопје – Здр. на слепи – Неготино

Членовите на Здружението на слепи лица на град Неготино на ден 26.08.2016г.(петок) беа на еднодневна екскурзија до Езерото Матка, Милениумскиот Крст и прошетка низ градот Скопје. Прошетката беше успешно реализирана…