Category: Negotino

Прошетка до Националниот парк Маврово и изворите на реката Вардар Вруток

Здружението на слепи лица на град Неготино со финансиски средства од Градоначалникот на Општина Неготино организира еднодневна прошетка низ убавините на Западна Македонија, Националниот Парк Маврово и Изворите на реката…

Голбал во Неготино

Како секоја година така и оваа Градоначалникот на Општина Неготино г-нот Тони Делков и Советот на Општина Неготино по повод 8 ми Ноември денот на Ослободувањето на град Неготино по…