Category: Prilep

Здружение на слепи лица на град Прилеп

Здружение на слепи лица на град Прилеп Адреса: ул. „Стеван Апостолоски “ бб 7500 Прилеп Е-маил: [email protected] Телефон: 048 520 118 Претседател: Благој Мишовски Секретар: Љубен Спиркоски Сметка на Здружението: Банка Депонент: Комерцијална банка Жиро…

Мал фудбал за слепи во Прилеп

Мал фудбал во организација на Здружението на слепи лица на општина Прилеп со финансиска поддршка на Националниот сојуз ан слепите на Република Македонија, а по повод 11-ти Октомври – Ден…