nssrm

МТСП: Мерката за ослободување од работа на хронично болните лица, бремените жени, самохраните родители и другите ранливи категории граѓани, продолжува да важи

Министерството за труд и социјална политика информира дека хронично болните лица, родителите на дете до 10-годишна возраст или активно четврто…

ВЕШТА ЖЕНА 2020

Националниот сојуз на слепи на Република Северна Македонија по повод 8ми март Меѓународниот ден на жената организираше изложба ВЕШТА ЖЕНА…

МУЗИЧКИ СМОТРИ 2019

Националниот сојуз на слепите на Република Македонија како национална инвалидска организација која е единствен легитимен претставник на повеќе од 2570…