Category: Kochani

Тематска средба во Кочани

Здружение на слепите лица Кочани следејќи ги своите програмски цели на разни начини ги подобрува и планира сите животни преокупации на слепите лица . Овој пат тоа е организирање на…

Петровденски средби во Кочани

Традиционално по трет пат на 10.07.2016 година Здружението на слепите лица од Кочани го одбележа патрониот празник на град Кочани Петровден со организирање на спортски натпревари во голбал и шах…

Работилница во Кочани

Членови од здружението на слепите лица-Кочани на ден 02.06.2016г на покана од општинската организација на Црвен Крст – Кочани присуствуваа на работилницата на тема “Стоп за рамнодушноста-да ја поттикнеме хуманоста”…