Category: Tetovo

Здружение на слепи лица – Тетово

Здружение на слепи лица – Тетово Адреса: ул. „Предраг Јанчевски“ бр. 2 1200 Тетово Е-маил: [email protected] Телефон: 044 335 046 Претседател: Хамди Џемаил Секретар: Лидија Андоновска Сметка на здружението: Банка…

Крводарителска акција во Тетово

По повод 17-ти Март – денот на крводарителите, Здружението на слепи лица – Тетово во соработка со Црвениот крст во Тетово и одделението за трансфузиологија, организиравме крводарителска акција, беше организирано…

Најубавиот ден на жената

По повод 8-ми Март, денот на сите жени, во просторијата на Здружението на слепи лица – Тетово, според годишната програма за активности за 2016 година и комисијата на жени, ние…

Средба на слепите од Тетово со претставници на ЛОЈА

Неколку членови овој месец беа во посета на балканската организација Лоја, поканети од страна на нивни претставници. Центарот за балканска соработка ЛОЈА е невладина, непрофитна организација без политичка припадност. Нејзините…