Category: Kavadarci

Меморандум за соработка – Кавадарци

Здруженијето на слепи лица на град Кавадарци и Општина Кавадарци градоначалник Александар Панов и преседателот на здруженијето на слепи лица Јошева Султана беше подпишано меморандум за заедничка соработка и заеднички…

Повелете да гледате со нас

Во рамките на своето 7 децениско постоење, во 2016 година кога го славиме големиот 70 годишен јубилеј на Националниот сојуз на слепите на Република Македонија, истовремено Здружението на слепи лица…