Известување од Јавното претпријатие „Градски Паркинг“ – Скопје

Јавното претпријатие „Градски Паркинг“ – Скопје, согласно законските одредби им овозможува на лицата со посебни потреби повластени услови за користење на паркинг услугите. Се повикуваат сите слепи и слабовидни лица…

Државно првенство во гол-бал 2015

По повод 15-ти Октомври – денот на белиот стап, Националната спортска федерација на слепите на Македонија во соработка со Националниот сојуз на слепите на Република Македонија од 09-12.10.2015 година, го…